Greenman AGRO 1 l

Cikkszám: AD67
Ár: 3 790 Ft

A Greenman Agro minden kultúrnövényhez alkalmazható termésnövelő készítmény, javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását és támogatja a humuszképződést. Hatására erőteljesebb csírázóképesség, gyökér- és hajtásképzés alakul ki.

Felhasználási javaslatok:

  • A Greenman Agro vízzel történő megfelelő hígítását követően közvetlenül felhasználható termék. Ügyeljünk rá, hogy a hígítás után lehetőleg 24 órán belül használjuk fel. Kijuttatása lehetőleg felhős/esős időben történjen!
  • Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra talajkezelésére, 50-100 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kijuttatva, majd a talajba bedolgozva, évente 2-3 alkalommal, tavasszal vetés/ültetés előtt, érés előtt majd ősszel a betakarítást követően
  • Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra levélkezelésére, 20-50 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kipermetezve, a tenyészidőszak alatt kb. 4 alkalommal
  • Aratást követően a tarlómaradványra még a beforgatás előtt 10-50 liter/ha
  • A készítmény alkalmazása során gondoskodni kell megfelelő mennyiségű szerves anyag jelenlétéről a talajban. Előnyös, ha a készítmény a kipermetezés után a szerves anyagokkal együtt kerül beforgatásra.

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kht. által ökológiai gazdálkodásban elfogadott készítmény.