Vásárlói információk

Ön a megrendelésének elküldésével a PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. Vásárlója lesz.

Az eladó adatai:

Teljes cégnév: PÁZSITCENTRUM HUNGARY Kft.
Székhely: 2837 Vértesszőlős, Valusek u. 62.
Bemutatóterem, Iroda címe: 2837 Vértesszőlős, Valusek u. 62.
Adószám: 23770034-2-11
Bank: OTP Bank 11740009-20086622
Bejegyezte: Komárom-Esztergom Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 11-09-019832
Ügyvezető: Vágusz Krisztián (+36 30/9367000)
Nyitvatartási idő: hétfőtől-péntekig 9:00-16:00
Telefon: +36 34/  786-916, +36 30/9367-000
E-mail: pazsitcentrum@gmail.com
Web: https://www.pazsitcentrum.com

A szerződés tárgya vásárláskor:

A PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. által működtetett internetes webáruházban található bizonyos mennyiségű kertészeti és egyéb árucikk. Az áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásban olvashatók. Arra törekszünk, hogy a legtöbb, és legpontosabb információkkal lássuk el Önöket, de azok esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Az árucikkek megnevezései mellett található fotók illusztrációk, a termékek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

Rendelési információk:

A PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. webáruházában vásárolni a szükséges adatok megadásával lehetséges. A Vásárló internetes megrendeléséről azonnali megerősítő e-mail üzenetet kap. A megrendelések feldolgozása munkanapokon legfeljebb 24 órán belül megtörténik. Az áru postára adása után a rendelés teljesítettnek minősül, melyről szintén tájékoztatjuk Megrendelőinket.

Adatkezelési információk:

A PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. a megszerzett személyes információkat harmadik fél részére nem adja ki, azokat bizalmasan kezeli.

Vételár:

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza.

Fizetési feltételek:

Megrendelőink utánvéttel, készpénzben fizethetik ki termékeinket a postai alkalmazottnak. A PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. webáruházában megrendelt termékek átvételére egyeztetést követően, a nyitvatartási idő alatt személyesen, a 2837 Vértesszőlős, Valusek u. 62. szám alatti irodánkban és bemutatótermünkben is lehetőség van.

Szállítási feltételek, határidők:

Amennyiben a termék iroda és bemutatótermünkben elérhető, a PÁZSITCENTRUM Hungary  Kft a megrendeléseket 1-3 munkanapon belül kiszállíttatja. Ha az áru beszerzés miatt nem szállítható a megjelölt időn belül, arról a Vevőt a megrendelést követő munkanapon, maximum 24 órán belül értesítjük, és a termék várható készhez vételéről egyeztetünk vele. Amennyiben a Vásárló úgy dönt, ilyen esetben megrendelését kérésére töröljük.

Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

A szállítási díj az érvényben lévő postai csomagfeladási díjak alapján: csomagok esetében, utánvéttel

 • bruttó 1 kg-ig 2.890 Ft-tól
 • bruttó 2 kg-ig 2.990 Ft-tól
 • bruttó 5 kg-ig 3.190 Ft-tól
 • bruttó 20 kg-ig 3.990 Ft-tól
 • bruttó 25 kg-ig 4.590 Ft-tól
 • bruttó 40 kg-ig 8.490 Ft-tól

/csomag az ország egész területén.

Postán maradó csomag 2 kg-ig: 2.390 Ft

Bruttó 40 kg felett a szállítási díj megállapítása egyedi árkalkuláció szerint történik.

A PÁZSITCENTRUM Hungary Kft.-t az esetleges károk megtérítése - a lehető legalaposabb és legbiztonságosabb csomagolás ellenére - nem terheli.

Esetleges szállítási késedelem esetén a PÁZSITCENTRUM Hungary Kft.-ét kártérítési kötelezettség nem terheli.

Termékgarancia műszaki eszközök esetén:

Az eladó az általa eladott árukra a törvényben előírt legalább 1 év garanciát vállal. Az egy évet meghaladó garanciális időszak az adott terméken külön megjelölésre kerülnek.

Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy 3 napon belül meghibásodik, azt a PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. térítésmentesen kicseréli. Az árucikk visszajuttatása a PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. iroda és bemutatótermébe a Vásárló feladata és költsége.

Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.

Olyan árucikknél, ahol a csere előtt - a hibás működés vagy a minőségi kifogás egyértelmű megállapítására - előzetes bevizsgálás szükséges, a PÁZSITCENTRUM Hungary  Kft. vizsgálatra átveszi és továbbküldi a terméket a forgalmazó vagy szakszerviz felé. A vitatott árucikk visszajuttatása a PÁZSITCENTRUM Hungary  Kft. iroda és bemutatótermébe a Vásárló feladata és költsége.

Termékgarancia  vásárlása esetén:

Ha a vásárolt termék nem megfelelő vagy nem nyerte el tetszését, 8 napon belül visszaküldheti azt. A visszaküldés díja ebben az esetben teljes egészében a Vevőt terheli. Hibás áru, hibás teljesítés esetén a visszaküldés díját a PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. megtéríti. Annak módjáról a Vásárlóval külön egyeztetünk.

A PÁZSITCENTRUM Hungary Kft.-nek a visszaküldött termék készhezvételétől számítva 30 nap áll rendelkezésére a termék árának visszafizetésére, esetleges cseréjére.

A visszaküldött terméket az eredeti számlával vagy számlamásolattal, hiánytalan termékkel, annak nem letépett címkéjével, tartozékaival kérjük visszajuttatni. A felsoroltak bármelyikének hiányában a garancia nem érvényesíthető.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a garancia nem érvényesíthető.

A vásárlástól való elállás joga: (17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet)

A Vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti.

Olyan egyedi termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a Megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga.

A Vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.

Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.

Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, illetve megtagadhatja az áru visszavásárlását.

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre.

Törvényi szabályozás:

A PÁZSITCENTRUM Hungary Kft. kijelenti, hogy az áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi. (T/5141. számú törvényjavaslat.)

Garancia:

Műszaki termékeink egy részét a magyarországi importőröktől szerezzük be, így Ők biztosítják Önnek a részletes felhasználói kézikönyvet és a garantált minőségű szakszerviz hálózatot.

Minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát állítunk ki.

A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség állásfoglalása műszaki eszközök esetében:

A jótállás keretében az eladó arra vállal kötelezettséget, hogy a jogszabályban vagy az általa meghatározott idő alatt a termék hibátlanul fog működni. Csak akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítani tudja, hogy a Vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve a termék valamilyen külső behatás következtében romlott el.

A termék cseréje:

Ha a termék a vásárlásától számított 3 napon belül meghibásodott, a Vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélni. Ha cserére nincs lehetőség, a Vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vételár különbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni. Ezt a fogyasztó dönti el.

A 3 napos cseregarancia nem a termék azonnali cseréjét jelenti, hanem a termék javítás nélküli cseréjét.

Egyes esetekben nem dönthető el azonnal egyértelműen, hogy a termék valóban hibás, vagy sem. Ezekben az esetekben a cseréhez a szakszerviz szakvéleményére van szükség, így jegyzőkönyv ellenében a termék átvételre kerül. Amennyiben a készülék valóban hibás, abban az esetben nem megjavításra kerül, hanem egy új készüléket biztosítunk helyette.

Jogi nyilatkozat

Feltételek:

 • A Jogi nyilatkozat és a Vásárlási feltételek dokumentumokat mentse el, így bármikor előhívhatja és tanulmányozhatja azokat.
 • Ön nyilatkozik arról, hogy elfogadja a ”Jogi nyilatkozat” tartalmát és a ”Vásárlási feltételek” dokumentumban foglaltakat.
 • Csak ezen nyilatkozatok megtétele esetén léphet be és nyithatja meg portálunk oldalait.
 • Portálunk oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.
 • Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük, ne nyissa meg oldalainkat!

Jogi Nyilatkozat

A www.pazsitcentrum.com oldalain található összes adat, információ és a honlap design-ja, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogi védelem alatt áll. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel járhat.

A www.pazsitcentrum.com Webáruházban kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a web-áruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.

A portál üzemeltetője az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.

A vonatkozó törvények: Az Ektv.; az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; a 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről gépi feldolgozás során; a 2001. évi XL. törvény a hírközlésről; , valamint az 1997.évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről.

A Pázsitcentrum Hungary Kft. üzemeltetője jogot formál, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is.

A portál használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.